NORDSJÆLLANDS NYE DANSESTUDIE!

FOR BØRN, UNGE OG VOKSNE I ALLE ALDRE.

BOOK DIN GRATIS PRØVETIME NU!

MANDAGE:

16.00 Micro Ballet 2-4 år
16.15 Micro Moves 3-5 år
16.45 Mini Ballet 5-8 år
17.00 Showdance 9-12 år
17.45 Disco & Showdance 7-11 år
18.00 Showdance 13-17 år
19.00 Contemporary 13-17 år
19.00 Dance it out
20.00 Contemporary øvet voksne

TIRSDAGE:

16.00 Micro Moves 3-5 år
16.45 Mini Moves 6-8 år
17.00 Micro Moves 3-5 år
17.45 TikTok 9-12 år
17.45 Teknik Teen/Voksne
18.45 Contemporary 9-12 år
18.45 HipHop Voksne Beg
20.15 Dans for begyndere
20.15 Showholdet 18+ 90 min

ONSDAGE:

16.15 Micro Moves 3-4 år
16.30 Micro Moves 4-5 år
17.00 Boys Only 5-8 år
17.15 HipHop 6-8 år
18.00 Breakdance
18.15 HipHop 9-12 år
19.00 Contemporary Voksne Beg

TORSDAGE:

16.00 Micro Moves 3-5 år
16.45 Mini Moves 6-8 år
17.45 TikTok 9-12 år
17.45 HipHop 13-17år
18.45 HipHop Øvede
19.45 Commercial 16+
20.45 Showdance

Tilmelding til sæson 22/23 er åben nu

Tilmelding

Tilmelding kan ske hele året. Indmeldingsgebyr 50,- kr. Man er automatisk tilmeldt og sikret plads til næste sæson. Udmeldelse gives skriftligt til Beats by Bircow.

Alle hold fra 6 år+

319 kr. /md med binding 399 kr. /md uden binding

319 kr. /md

Hold børn 3-5 år

229 kr. /md med binding 299 kr. /md uden binding

229 kr. /md

HOLDPLAN

Boys Only

6-9 år

Kan din knægt heller ikke stå stille når først beatet rammer, men har han ikke lyst til at stå med 5 tylskørter og to prinsesser og danse MGP, så kom og vær med på vores Boys Only hold.
Instruktør: Kamma Damgaard Christensen

HipHop

9-14 År

HipHop er en af de mest udbredte stilarter ikke kun indenfor dans, men også kultur og musik. Vi vil komme gennem flere stilarter f.eks New Style, Commercial, Funk, Locking mm. Holdet er for begyndere/let øvede og tilpasses elevernes niveau.

Instruktør: Kamma Damgaard Christensen

Contemporary/Jazz & Teknik

Voksne

Contemporary tager sit udspring i ballet og jazz. Det er flydende koreografier, som både kan foregå stående og nede på gulvet. Musikken er ofte sjælelig og blød.

Instruktør: Caroline Bircow

Contemporary tager sit udspring i ballet og jazz. Det er flydende koreografier, som både kan foregå stående og nede på gulvet. Musikken er ofte sjælelig og blød.
Her vil der være fokus på at komme ned i kroppen, give slip og lade den enkelte elevs udtryk komme frem. Udover Contemporary vil vi også have mere jazzede serier og træne teknik, som f.eks pirouetter, tendu, plié mm. Holdet er open levels og tilpasses eleverne.

Instruktør: Caroline

Back to the 90’s

Voksne

“BACKSTREETS BACK ALLRIGHT!”
Du kender det jo godt… Du kan ikke sidde stille når Britney, Backstreet Boys, Will Smith, Dr Alban, osv. brager gennem højtalerne. Så kom ned og dans det ud på Back to the 90’s. Det bliver mega sjovt og ja du må gerne synge med!
Instruktør: Caroline Bircow

Micro Moves

3-5 år.

30 min hold for de helt små. Vi skal danse til alt fra MGP, Ramasjang og de bedste børnehits mens vi lærer at vrikke med numsen, vinke med armene, dyppe tæerne, springe over skyer, svæve og modtage koreografi. Mor og far er ikke med på holdet, men må gerne sidde i salen.

Instruktør: Kamma/Caroline

Mini Moves

6-8 år

På Mini Moves skal vi danse til alt fra MGP og Ramasjang til Showdance og HipHop. Vi skal lære at lave spagatspring og introduceres til pirouetter og let teknik træning. Her lægger vi vægt på at det skal være sjovt at gå til dans og styrke børnenes kropsfornemmelse og selvtillid.

Instruktør: Caroline Bircow

TikTok

9-12 År

Kunne du tænke dig at lære alle de fede moves fra TikTok? Så er det her du skal være med. Vi holder os på beatet og lader os inspirere at TikTok. Udover det byder undervisningen også på tekniktræning i form af pirouetter, spring, balance- og smidighedstræning. Vi leger med udtryk og performance. Her bliver der lagt vægt på body positivity og at børnene skal kunne udvikle deres egen identitet gennem dansen og musikken.

Instruktør: Caroline Bircow

HipHop 18+

HipHop er en hiphop time fyldt med lækre feminine moves. Masser af hofter, udstråling og attitude. Vi danser kommer igennem flere elementer af Hip Hop, men vil primært holde os til Commercial, New style, L.A style og Jazz funk.

Holdet er open level, så du kan komme både som nybegynder og som øvet.

Instruktør: Caroline Bircow

Showdance Voksne

18+

Showdance Voksne er for alle over 18 år. Om du er mest til at get down til skarp hiphop, er en musicalfugl med 10 jazzhands, gemmer på en indre Britney eller helst vil udleve en contemporary koreografi til en Adele sjæler, så er det her du skal være.  Ingen ved hvad der bliver hevet op af hatten, men det bliver lækkert.

Instruktør: Caroline Bircow

Instruktører

Instruktører med +20 års erfaring som brænder for dans og fællesskab. Dans skal være sjovt, udfordrende, spændende og et frirum til at udfolde sig, uanset om man er barn eller voksen.

Caroline er super inspirerende og absolut motiverende. Hun kan få alle med og spreder godt humør!

Klik på vores instruktører for at læse mere om dem.
Indehaver og instruktør

Caroline Bircow

Caroline er oprindelig fra Gentofte men bor i dag i Helsingør og er mor til Konrad på 7 og Inga på 4. Caroline har danset siden hun var 3 år og mestrer mange forskellige dansestile som showdance, Jazz, hiphop, pardans mm. Hun har undervist i dans siden hun var 13 år gammel og haft en professionel karriere som danser og koreograf. Ydermere er Caroline en af landets mest efterspurgte instruktører og har været koreograf for Zumba® Fitness samt undervist i Zumba® og fitness verden over de sidste mange år. Caroline har desuden medvirket i diverse musicals, musikvideoer mm.

Ud over dansen er Caroline uddannet Master Coach, foredragsholder og har arbejdet motiverende med børn og unge i mange år.

Carolines brænder for udviklingen af den enkelte, samt det kreative visionære aspekt af dansen.

“Dans skal være sjovt, udfordrende, spændende og et frirum til at udfolde sig som uanset om man er barn eller voksen”

Instruktør

Kamma Damgaard Christensen

Kamma er den næste instruktør, som skal danse sammen med jer her hos Beats By Bircow. Kamma har danset siden hun var helt lille og danser nu på højt plan, samt konkurrerer internationalt.
Kamma underviser og specialiserer sig primært indenfor Hiphop, men har selv både trænet og undervist i mange andre stilarter. Kamma skal undervise i Micro Moves, Boys Only og HipHop her hos BEATS. Hun har et super øje og godt tag på børnene.

OM BEATS

ET LILLE STUDIE, MED STORE DRØMME OG HØJT TIL LOFTET

Vi tilbyder undervisning i alt fra Børnedans, Showdance, Street/HipHop, Jazz, Contemporary og MGP hold, på alle niveauer. Her er dansen, fællesskabet og venskaberne i højsædet.
Her er ingen spidse albuer og der er plads på dansegulvet til dig, ligesom du er. Vi er et performance- og dansestudie og deltager ikke i konkurrencer da vi mener dansen er en udtryksform, en kunst og ligeså individuelt som sommerfugle. Ikke to er ens, men de er alle smukke.
Vi lægger vægt på udtryk, udvikling og bevægelse gennem dansen. Her har vi et et rum for børn og voksne hvor de kan komme som de er, skabe gode relationer og venskaber på kryds og tværs, mens de får lov at udvikle deres selvværd, kropsfornemmelse og identitet i en positiv retning. Skønt vi er et lille studie, er der højt til loftet med masser af plads til at drømme.

Bestil prøvetime
HISTORIEN BAG BEATS

"Et rum for børn og voksne, hvor de kan komme som de er"

Året er 1996 og to 10-årige piger møder hinanden for første gang til dans.
“Skal vi lave spagatspring sammen?” spørger den ene. “Det kan vi da godt” lød svaret. De to piger er Caroline Bircow og hendes bedste veninde stadig den dag i dag.
Min bedste veninde og jeg har kendt hinanden hele livet og ved hvor stor en glæde vi har haft af at “vokse op” sammen når skoleklokken havde ringet ud og vi drog afsted til dans. Den glæde, tryghed og udvikling vil jeg gerne videregive til børn og unge. Derfor har jeg stiftet Beats, så alle kan få lov til at udtrykke sig, få masser af selvtillid, nyde dansen og få en masse fede venner!

SÅDAN MELDER DU DIG IND

1

Tilmeld prøvetime

Hos os gør vi tingene lidt anderledes end de fleste og der er begrænset antal pladser på holdene for at sikre en høj kvalitet af undervisningen. Derfor skal du tilmelde dig en prøvetime på det ønskede hold via kontaktformularen.
2

Du modtager invitation til hold

Når du har tilmeldt dig en prøvetime på dit ønskede hold, modtager du en invitation til en fra os indenfor 48 timer. Tjek evt. spamfilter. Husk at bekræfte din prøvetime ved at besvare mailen. Hvis der ikke er plads på holdet, får du en mail om at du er på venteliste.
3

Prøvetime og indmeldelse

Vi håber du kommer og har den sjoveste prøvetime! Efter timen har du 2 dage til at sikre din plads. Det gør du ved at benytte dig af det betalingslink du finder i din invitation. Vælger du ikke at melde dig ind efter de 2 dage går din plads videre til den næste på listen.

SPØRGSMÅL?

SKRIV TIL OS HER.

Altid helt gratis og uforpligtende.