NORDSJÆLLANDS NYE DANSESTUDIE!

FOR BØRN, UNGE OG VOKSNE I ALLE ALDRE.

BOOK DIN GRATIS PRØVETIME NU!

MANDAGE:
19.20 Back to the 90’s Voksne
20.10 Jazz/Contemporary/Teknik Voksne

TIRSDAGE:
16.30 Micro Moves 3-5 år
17.00 Mini Moves 6-8 år
17.50 TikTok 9-12 år
19.40 Showdance Voksne

ONSDAGE:
16.30 Micro Moves 3-4 år
17.00 Micro Moves 4-5 år
17.30 Boys Only 6-9 år
18.20 Hip Hop 9-14 år

TORSDAGE:
16.30 Micro Moves 3-5 år
17.00 Mini Moves 6-8 år
17.50 TikTok 9-12 år
18.40 HipHop Voksne
19.40 Dans for begyndere
20.30 Showdance Voksne

BILLETSALGET TIL AFDASNINGSBALLET 7 MAJ 2023 ER I GANG! LÆS MERE HER!

Tilmelding

Tilmelding kan ske hele året. Indmeldingsgebyr 50,- kr. Man er automatisk tilmeldt og sikret plads til næste sæson. Udmeldelse gives skriftligt til Beats by Bircow.

Alle hold fra 6 år+

319 kr. /md med binding 399 kr. /md uden binding

319 kr. /md

Børnehold 3-5 år

229 kr. /md med binding 299 kr. /md uden binding

229 kr. /md

HOLDPLAN

Instruktører

Instruktører med +20 års erfaring som brænder for dans og fællesskab. Dans skal være sjovt, udfordrende, spændende og et frirum til at udfolde sig, uanset om man er barn eller voksen.

Caroline er super inspirerende og absolut motiverende. Hun kan få alle med og spreder godt humør!

Klik på vores instruktører for at læse mere om dem.
Indehaver og instruktør

Caroline Bircow

Caroline er oprindelig fra Gentofte men bor i dag i Helsingør og er mor til Konrad på 7 og Inga på 4. Caroline har danset siden hun var 3 år og mestrer mange forskellige dansestile som showdance, Jazz, hiphop, pardans mm. Hun har undervist i dans siden hun var 13 år gammel og haft en professionel karriere som danser og koreograf. Ydermere er Caroline en af landets mest efterspurgte instruktører og har været koreograf for Zumba® Fitness samt undervist i Zumba® og fitness verden over de sidste mange år. Caroline har desuden medvirket i diverse musicals, musikvideoer mm.

Ud over dansen er Caroline uddannet Master Coach, foredragsholder og har arbejdet motiverende med børn og unge i mange år.

Carolines brænder for udviklingen af den enkelte, samt det kreative visionære aspekt af dansen.

“Dans skal være sjovt, udfordrende, spændende og et frirum til at udfolde sig som uanset om man er barn eller voksen”

Instruktør

Mikala Skou

Mikala er den næste instruktør, som skal danse sammen med jer her hos Beats By Bircow. Mikala har danset hele sit liv og underviser til daglig indenfor specialpædagogik.
Hun er mor til 2 og bor i Nivå. Hun skal undervise Showdance holdet og Dans for Begyndere.

“Jeg elsker dansens mange udtryk og har en stor forkærlighed for Showdance og Musicals. Jeg glæder mig til at danse med jer!”

Instruktør

Kamma Damgaard

Kamma har danset siden hun var 6 år gammel og har trænet alt fra Disko, til Hiphop, Showdance mm. Hun er meget pædagogisk og brænder for sin undervisning – i særdeleshed for børnene. Kamma har Micro Moves, Boys Only og Hip Hop 8-12 år.
Hjælpetræner

Nanna Galatius

Nanna har danset siden hun var 3 år. Hun går på idrætslinjen på Rønnebæralle og er kommet ind på sin hiphop dans. Hun elsker at danse hiphop, og danser det flere gange om ugen. Hun har vundet EM i Hip Hop og har tidligere også danset disco på konkurrence niveau. Nanna træner også Contemporary.
Nanna er hjælpetræner på udvalgte børnehold.
OM BEATS

ET LILLE STUDIE, MED STORE DRØMME OG HØJT TIL LOFTET

Vi tilbyder undervisning i alt fra Børnedans, Showdance, Street/HipHop, Jazz, Contemporary og MGP hold, på alle niveauer. Her er dansen, fællesskabet og venskaberne i højsædet.
Her er ingen spidse albuer og der er plads på dansegulvet til dig, ligesom du er. Vi er et performance- og dansestudie og deltager ikke i konkurrencer da vi mener dansen er en udtryksform, en kunst og ligeså individuelt som sommerfugle. Ikke to er ens, men de er alle smukke.
Vi lægger vægt på udtryk, udvikling og bevægelse gennem dansen. Her har vi et et rum for børn og voksne hvor de kan komme som de er, skabe gode relationer og venskaber på kryds og tværs, mens de får lov at udvikle deres selvværd, kropsfornemmelse og identitet i en positiv retning. Skønt vi er et lille studie, er der højt til loftet med masser af plads til at drømme.

Bestil prøvetime

SÅDAN MELDER DU DIG IND

1

Tilmeld prøvetime

Hos os gør vi tingene lidt anderledes end de fleste og der er begrænset antal pladser på holdene for at sikre en høj kvalitet af undervisningen. Derfor skal du tilmelde dig en prøvetime på det ønskede hold via kontaktformularen.
2

Du modtager invitation til hold

Når du har tilmeldt dig en prøvetime på dit ønskede hold, modtager du en invitation til en fra os indenfor 48 timer. Tjek evt. spamfilter. Husk at bekræfte din prøvetime ved at besvare mailen. Hvis der ikke er plads på holdet, får du en mail om at du er på venteliste.
3

Prøvetime og indmeldelse

Vi håber du kommer og har den sjoveste prøvetime! Efter timen har du 2 dage til at sikre din plads. Det gør du ved at benytte dig af det betalingslink du finder i din invitation. Vælger du ikke at melde dig ind efter de 2 dage går din plads videre til den næste på listen.

SPØRGSMÅL?

SKRIV TIL OS HER.

Altid helt gratis og uforpligtende.